FOTO EXCLUSIV Mama Mihaelei Rădulescu, la un pas de colaps. Primele imagini de la capelă

25 august 2014 20:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Durere de nedescris în familia Mihaelei Rădulescu. Vedeta, fratele şi mama acesteia îl plâng neîncetat pe Florin Ţiganu. Bărbatul s-a stins din viaţă duminică după o luptă aprigă cu cancerul. Trupul neînsufleţit al tatălui divei de la Monte Carlo a fost depus la o capelă, unde cei care l-au cunoscut vin să aprindă o lumânare şi să aducă o coroană de flori.

O capelă micută de lemn a devenit acum loc de pelerinaj pentru cei care l-au cunoscut pe Florin Ţiganu. Tatăl vedetei tv a murit duminică, vestea dispariţei  căzând ca un fulger în rândul familiei.

Deşi apropiaţii ştiau că se luptă cu o boală necruţătoare, nu au bănuit niciun moment că bărbatul va pleca atât de repede dintre ei. În haine de doliu, Mihaela Rădulescu pare că nu mai are lacrimi să-şi mai plângă părintele.

Vedeta îşi găseşte cu greu cuvintele şi are o privire pierdută, suferinţa fiindu-i întipărită pe chip.

Devastată este şi mama vedetei, care nu s-a dezlipit de sicriul celui care i-a fost soţ. Rudele familiei îndoliate au venit rând pe rând la căpătâiul omului, au aprins o lumânare şi s-au rugat pentru odihna lui veşnică, iar curtea bisericii a devenit neîncăpătoare pentru toţi cei care au vrut să aducă o coroană de flori la sicriul tatălui Mihaelei Rădulescu.  

Mai multe