FOTO EXCLUSIV Mircea Albulescu, slăbit vizibil de cele trei by-pass-uri montate la inimă

24 februarie 2015 22:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marele artist Mircea Albulescu (80 de ani) a revenit luni la teatru, la numai trei luni de la operaţia pe inimă, suferită la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, unde medicii i-au montat trei by-pass-uri coronariene. Deşi a primit aprobarea doctorilor de a urca pe scenă, actorul pare încă foarte slăbit.

Fanii actorului au dat buzna, luni, la Teatrul Metropolis, pentru a-l revedea pe Mircea Albulescu, care, după un concediu medical de trei luni, a revenit în distribuţia comediei ”Bădăranii”. Numai că efortul s-a dovedit a fi mult prea mare aşa că, la finele spectacolului, acesta d-abia mai putea merge. A coborât cu greutate din maşina unui amic, care s-a oferit să-l conducă până în faţa blocului, iar când a trecut strada s-a sprijinit de un copac, pentru a-şi mai trage sufletul. N-a intrat imediat în bloc, ci s-a mai plimbat preţ de câteva minute. Părea îngândurat şi foarte tras la faţă, semn că problemele cardiace îi cam dau bătăi de cap. Totuşi, medicii l-au asigurat, la externare, că starea sănătăţii se va îmbunătăţi, de la o zi la alta, doar că trebuie să revină treptat la vechiul program de muncă şi să evite stresul. Mircea Albulescu locuieşte singur de câţiva ani, după ce soţia lui a încetat din viaţă. Are un fiu, Matei, care îl vizitează des şi îl ajută cu toate cele necesare, medicamente şi mâncare. 

Cristina Stamate a fost scoasă din spectacolele de revistă

Și actrița Teatrului de revistă ”Constantin Tănase”, din Capitală, Cristina Stamate (69 ani), a suferit o operație pe cord deschis, în urmă cu o lună. Intervenția a constat în înlocuirea valvei mitrale cu o proteză și montarea a trei by-pass-uri aortocoronariene. Recuperarea durează în jur de trei luni, iar Cristina se află în concediu medical. Ea a fost scoasă din distribuția spectacolelor.

Mai multe