FOTO EXCLUSIV N-a reuşit operaţia? Tonciu a venit din Turcia cu nasu-n batic

12 noiembrie 2014 19:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu a scăpat de cel mai mare complex pe care îl avea. Bruneta de 28 de ani şi-a făcut săptămâna trecută rinoplastie, la o clinică din Turcia, iar astăzi s-a întors în România... cu un nas nou.

Nasul care i-a adus atâtea probleme Andreei Tonciu este acum istorie. Tânăra de 28 de ani s-a lăsat convinsă să se opereze, chiar dacă se temea foarte tare să se lase pe mâna medicilor. De altfel, ea a şi făcut un atac de panică înainte de intervenţia chirurgicală dar, din fericire, într-un final totul s-a terminat cu bine.

Astăzi, Andreea Tonciu a fost aşteptată la Aeroportul Henri Coandă cu panouri amuzante, menite să-i amintească de vremurile când nasul ei era motiv de comentarii acide din partea multora.

Deşi a fost întâmpinată de zeci de persoane, Tonciu nu a satisfăcut nimănui curiozitatea de a-i vedea noul chip, deoarece şi-a acoperit chipul aproape în întregime. Bruneta nu a dat jurnaliştilor nicio declaraţie, ci a gesticulat la câteva întrebări la care i-au fost puse şi, în stilu-i caracteristic, a râs în hohote în timp ce se îndrepta spre maşina care a dus-o spre casă.

GALERIE FOTO

A fost la un pas să ia bătaie din cauza nasului ei mare

În luna mai, Andreea Tonciu a fost protagonista unui episod incredibil, într-un parc din Capitală. Totul a început în momentul în care un tânăr care a trecut pe lângă ea i-a spus că are nasul foarte mare. În acel moment, Nicolae Mitea, fostul ei iubit, a reacţionat şi s-a luat la bătaie cu respectivul. Scandalul s-a încheiat după intervenţia oamenilor legii, iar Andreea i-a iertat atunci pe cei care au jignit-o şi nu le-a făcut plângeri la poliţie.

Mai multe