FOTO EXCLUSIV Oana Lis, şofer pentru un tinerel sexy

24 septembrie 2014 16:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pierde nopţile mai ceva ca o adolescentă! Oana Lis a ieşit cu nişte prieteni la un local din centrul Capitalei, în timp ce soţul său, probabil, se relaxa singur acasă. La plecare, blonda s-a oferit să-l conducă pe unul dintre bărbaţii din grup până la un taxi.

Oana Lis a petrecut pe cinste, marţi seara, în compania unor prieteni. După ce a luat cina trei ore la un restaurant din zona Izvor, Oana a rămas singură cu un tinerel sexy, pe care l-a invitat în maşina sa. Fotoreporterii Click!, l-au surprins pe bărbat în timp ce acesta urca în autoturismul vedetei chiar pe locul lui Viorel Lis, care probabil la ora aceea, mult după miezul nopţii, dormea liniştit fără să-şi facă griji în privinţa soţiei.

Consoarta fostului primar al Capitalei a făcut pe şoferiţa pentru tinerel  până pe Bulevardul Magheru, unde l-a lăsat pe domn să -şi continue drumul cu un taxi. Oana, în schimb, a plecat mai departe în zona Dorobanţi, unde timp de o oră a făcut turul câtorva farmacii. Altă jumătate de oră a petrecut-o vorbind la telefon, după care a mai făcut un popas la un supermarket din zona Tunari. Seara era să se încheie tragic pentru blondă, care nu a mai văzut culoarea roşie a semaforului, probabil şi pentru că ceasul indica ora 02.30, în momentul când doamna Lis a ajuns întru-un final acasa.

Mai multe