FOTO EXCLUSIV Romaniţa şi fiul ei, prima aniversare fără tăticul Iovan!

3 octombrie 2014 21:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cu un ochi au râs, cu unul au plâns ieri Albert şi Romaniţa Iovan, născuţi în aceeaşi zi, pe 3 octombrie. Dacă anul trecut au petrecut dublul eveniment împreună cu Adrian Iovan, ieri pilotul a lipsit de lângă tortul aniversar, dar nu şi din sufletele celor doi sărbătoriţi.

S-a retras din viaţa publică în semn de respect pentru fostul soţ, decedat pe 20 ianuarie 2014, şi şi-a umplut garderoba de haine cernite. Tot în doliu a prins-o pe Romaniţa Iovan şi aniversarea vârstei de 50 de ani, însă ziua de ieri a fost mult mai grea pentru fiul acesteia, Albert, care a bifat prima zi de naştere fără tăticul lui.

Puştiul, care a împlinit 8 ani, a primit dis de dimineaţă un mesaj emoţionant de la mama lui, pe Facebook. “Cât de mult îţi datorez pentru sărutul care mi-a spus cine sunt! Cel mai mare cadou, o iubire de-o viaţă, care se întinde râzând în ochii tăi. La mulţi ani, băiatul mamei!”. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Albert ieri, în timp ce venea de la şcoală, însoţit de un prieten de familie, care căra o cutie imensă, în care cel mai probabil se afla tortul aniversar.

Pilotul Adrian Iovan (55 de ani) şi-a pierdut viaţa pe 20 ianuarie 2014, în Munţii Apuseni. Efectua o cursă umanitară, cu o echipă de medici, când aparatul de zbor s-a prăbuşit într-o zonă greu accesibilă.

Mai multe