FOTO EXCLUSIV Tonciu, cu gura până la urechi după ce a încheiat relaţia de 7 ani cu Mitea

18 septembrie 2014 9:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

L-a uitat deja pe Mitea? Imediat după ce a anunţat despărţirea de iubitul fotbalist, Andreea Tonciu a petrecut de minune cu fetele, aseară, la deschiderea unui local de pe Bulevardul Decebal, din Capitală.

Bruneta pare să nu aibă nicio problemă după ce a încheiat un capitol de iubire care a durat 7 ani. Dimpotrivă. Mai mult decât atât, Andreea Tonciu petrece nevoie-mare, cu orice ocazie care se iveşte.

În urmă cu doar câteva ore, aflată la deschidea unui local luxos din Bucureşti, Andreea s-a afişat relaxată şi cu zâmbetul mereu pe buze. În compania altor fete, aceasta a socializat şi s-a simţit în largul ei, pe tot parcursul evenimentului.

Totul se întâmplă după ce, în urmă cu doar câteva ore, bruneta declarase că nu se gândeşte la o împăcare cu fostul iubit, Nicolae Mitea.

"Nu, nu o să mai existe împăcare! Au existat foarte multe împăcări şi nu mai are sens. Suntem doi oameni diferiţi, nu ne potrivim şi cel mai bine este să ne despărţim frumos", a declarat Andreea Tonciu la Antena Stars.VEZI AICI GALERIE FOTO EXCLUSIV!!!

Mai multe