FOTO EXCLUSIV Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, şi-a scos iubita în lume

30 octombrie 2014 1:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiul lui Ilie Dumitrescu are fluturaşi în stomac. După o perioadă în care şi-a ţinut iubita ascunsă de ochii curioşilor, Ilie Dumitrescu Jr., alias Toto, s-a afişat, marţi seara, cu focoasa brunetă care i-a furat inima. Tânărul se iubeşte cu Francesca Lucarelli, o cunoscută cântăreaţă de la noi.

Cei doi îndrăgostiţi şi fostul fotbalist au mers împreună la premiera filmului "Love by design" cu Giulia Nahmany şi Jane Seymour ( Dr. Queen). Toto şi Francesca Lucarelli (19 ani), cântăreaţa care deseori a fost comparată cu Selena Gomez, au fost nedezlipiţi, deşi în prejma lor s-a aflat tot timpul fostul fotbalist care parcă i-a ţinut pe copii sub observaţie.

Mândru nevoie mare de fiul lui, Ilie Dumitrescu s-a fotografiat cu Toto, pe care l-a prezentat tuturor. Fostul jucător al naţionalei are şi motive să se laude cu Toto, care se pare că a început şi el să cocheteze cu actoria. De curând, regizorul Bobby Păunescu l-a distribuit pe tânăr în noul său film, intitulat "Palatul Pionierilor", în care a avut doar câteva replici.

În varsta de 16 ani, Toto s-a înscris în iarnă la cursurile de actorie organizate de academia Ruxandrei Ion, unde le-a avut profesoare pe Carmen Tănase şi Adela Popescu.

Pelicula “Palatul Pionierilor” a beneficiat de un buget de un milion de euro. Filmul spune povestea unui grup de liceeni, martori la drama a doi colegi, înspăimântaţi că au luat SIDA după ce şi-au pierdut virginitatea într-un bordel.

Mai multe