FOTO EXCLUSIV Vedetă FHM România, pe masa de operaţie

12 februarie 2015 12:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tot mai multe vedete de la noi apelează la bisturiul medicului estetician pentru a-şi corecta defectele fizice, de la cele mai minore, la operaţii care presupun liposucţii sau implanturi mamare. Oana Craioveanu a fost pentru a doua oară pe masa de operaţie. Bruneta şi-a operat nasul pentru că acesta era făcut praf.

După ce anul trecut şi-a schimbat silicoanele, vedeta FHM Oana Craioveanu a trecut din nou pe la medicul Kasem Abu Bakr. De data aceasta ea a apelat la medicul care le-a operat pe Oana Zăvoranu sau Nicoleta Luciu, pentru a-şi "repara" nasul, ea având o deviaţie de sept, dublă fractură de piramidă nazală şi cornete înfundate. Problemele cu care s-a confruntat Oana Craioveanu sunt ceva mai vechi. Ea a fost victima unui accident suferit în copilărie în timpul unei ore de sport când un coleg a lovit-o cu o minge în nas.

Miercuri seară, la orele 21.00, bruneta focoasă a păşit în sala de operaţie, însă nu a mai avut emoţii întrucât tehnologia pe care a folosit-o medicul, cea cu laser, a fost extrem de uşoară şi a înlăturat orice disconfort. "Mă simt foarte bine. Acum pot respira mult mai bine. Interventia aceasta nu a fost un moft, ci a rezolvat o cauza medicală. Avem probleme, nu respiram prea bine, iar acum am rezolvat problemele, este şi puţin mai mic. Medicul Kasem Abu Bakr  mi-a dat forma potrivită feţei mele în urma unei simulări. Operaţia a durat 2 ore", a declarat Oana pentru Click!.

Mai multe