FOTO: Fără chiloți, Mărculescu a făcut un anunț matrimonial

27 noiembrie 2014 18:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe de-o parte suferă, pe de alta pare foarte încântat câ de vineri, 28 noiembrie, va fi din nou un bărbat liber. Costin Mărculescu (45 de ani) a anunțat pe contul personal de Facebook că este din nou în căutyarea sufletului-pereche, chiar dacă nu s-a dus încă să depună actele ca să divorțeze de Ella.

„Vineri, 28 noiembrie, după două luni de căsnicie, voi redeveni un bărbat liber!!! Divorțez!!! O dată am ales și am ales 101% greșit, prin încă actuala mea soție Ella Nae din Alexandria... Aștept oferte!!! Doresc o iubită între 20-35 de ani, frumoasă, sexy, cuminte și fidelă”, a scris Costin Mărculescu, joi (25 noiembrie) seară pe Facebook. Ca să fie convingător, actorul a publicat în dreptul anunțului și o fotografie cu el la bustul gol, într-o cameră de hotel. Costin este sigur de atuurile sale și crede că aspectul fizic îl ajută...

Așadar, deși nu a divorțat încă, actorul se gândește deja la o nouă relație. Pe de o parte plânge, al tv, de dorul vremurilor bune cu Ella, pe de altă parte face un anunț matrimonial, pe Internet! Cine-l mai înțelege pe Mărculescu?!

Mai multe