FOTO: Favorita de la „MasterChef”, scoasă din sărite

24 noiembrie 2014 22:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ediția „MasterChef” (PRO TV) din 24 noiembrie a fost cu mari emoții pentru Odette (23 de ani), favorita concursului. La una dintre probe, ea a fost ăpusă de jurați să-și dea șorțul jos și a stat cu mari emoții că va fi dată afară din concurs.

Odette este studentă la Facultatea de Științe Politice și este originară din Buzău. A terminat liceul de artă, secția teatru și a jucat în multe spectacole. Cu toate acestea, la „MasterChef” a venit să demostreze că este mai talentată în bucătărie. Totuși, în ediția recentă, bruneta a izbucnit în lacrimi la una dintre probe. Mai multe mixere pe care le-a folosit nu au mers și ea a pierdut un timp prețios. la un moment dat, chiar s-a temut că va fi scoasă din concurs, pentru că jurații i-au spus să-și dea jos șorțul...

Odette a făcut parte, mulți ani, dintr-o trupă de street dance. Când era în liceu, participa și la competiții de dans, însă a fost nevoită să renunțe, ca urmare a unei probleme diagnosticate la nivelul coloanei vertebrale.

Este vegetariană, dar e gurmandă!

Odette a reușit să-i cucerească pe jurații „MasterChef”, mai ales că este pasionată de bucătăria italienească, ațșa că a ajuns repede la inima lui Chef Patrizia Paglieri. De asemenea, Odette e pasionată și de bucătăria mediteraneeană, iar preparatul favorit este cheesecake. Deși este vegetariană, tânăra recunoaște că asta nu o împiedică să mănânce tot ce-i poftește inima. „Sunt o gurmansă”, a spus ea. Cum are o clipă liberă, Odette se documentează ce rețete noi au apărut sau se duce în bucătărie și improvizează ceva.

Odette își amintește că a gătit prima prajitură la 12 ani, după ce a văzut-o într-o revistă. Apoi, stătea mereu cu drag în bucătărie. „Primul fel de mâncare gătit a fost salată de boeuf, alături de bunica mea”, a spus ea, la înscrierea în competiția de la PRO TV. 

Mai multe