FOTO Fetele Click! Models vă promit un Crăciun fierbinte şi sexy

9 decembrie 2014 15:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ho, ho, ho, dragii Moşului. Chicoteli simpatice şi gălăgie mare în jurul pomului de Crăciun, din cafeneaua Blow Cafe Decebal, din capitală. Cuminţi foc îl aşteaptă şi frumoasele de la Click! Models – Fata de la Pagina 3 a celui mai citit ziar din România, Click!

Îmbrăcate ca de sărbătoare şi deloc deranjate de vremea ploioasă de afară, senzualele domniţe au încins atmosfera într-un pictorial provocator de Sărbători. Cum anul acesta, drăgălaşele domnişoare nu au fost obraznice, Moş Nicolae nu le-a ocolit nici pe ele.

Gaşca veselă de la Click! Models e pusă pe fapte mari. Cosmina, Bonita, Alina, Florina, Carmen, Maria, Oana şi Irina îi pregătesc Moşului cu barbă albă o surpriză sexy pe care nu o va uita curând. Fotograful celebrităţilor, Zoltan Lorencz, şeful departamentului foto de la ziarul numărul 1 din România, Florin Şuler şi make-up artistul Mădălina Leonte, sunt într-o formă de zile mari.

Magia Crăciunului ne cuprinde pe toţi până în strufundul sufletului. Cu o gazdă aşa de frumoasă şi de călduroasă cum este Mario Bulerca, managerul cafenelei Blow Cafe Decebal şi într-un cadru atât de select nu a fost nevoie decât de o scânteie să înceapă nebunia.

Iată ce grozăvie a ieşit!

Mai multe