FOTO Fetele de la Click! Models s-au pus pe schimbat cauciucuri de iarnă

11 noiembrie 2014 17:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Buna dispoziţie şi voia bună le-au adunat din nou pe frumoasele de la Click! Models pentru un nou pictorial incendiar. Gazda evenimentului a fost de data aceasta „AUTO LEADER Service”, situat în Capitală. Gaşca veselă a adunat cele mai frumoase fete de la pagina 3 a celui mai citit ziar din România, Click!, şi au pus-o de o distracţie maximă.

În frunte cu Zoltan Lorencz, fotograful celebrităţilor, şi Florin Şuler, şeful departamentului foto, echipa Click! Models s-a pus pe schimbat cauciucuri de iarnă. Stoica Iulian, manager general Auto Leader, a fost o gazdă generoasă şi a creat mediul propice fetelor să realizeze un pictorial incendiar.

Vremea rece de afară nu le-a speriat pe senzualele modele. Bonita, Andreia, Georgiana, Florina, Daniela, Alexandra şi Ionela au aruncat hăinuţele şi s-au jucat cu obiectivul maestrului fotograf.

Sutienele au sărit de pe trupurile de zeiţe ale tinerelor domniţe, iar ce-a ieşit vorbeşte de la sine.

De chipul fetelor s-a ocupat make-up artistul Alice Costin, care a avut grijă în permanenţă ca fetele să arate impecabil în fotografii. Vaselina şi mirosul de cauciuc şi benzină au fost motiv de distracţie pentru cele 7 domnişoare, şi au mânuit sculele ca nişte profesioniste.

Mai multe