FOTO Fiica Antoniei a împlinit 4 ani. Cum a fost serbată Maya

28 august 2014 14:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

În urmă cu patru ani, Antonia devenea mamă la vârsta de 21 ani. Era cum nu se poate mai fericită: alături de ea se afla Vincenzo Castellano. Anii au trecut, Antonia şi soţul ei se află în plin divorţ, iar micuţa Maya e deja o domnişoară mare.

Stabilită la bunicii ei din partea tatălui, în Italia, fetiţa Antoniei a avut parte numai de surprize de ziua ei. Părinţii lui Vincenzo i-au organizat o petrecere ca pentru prinţese şi au îmbrăcat-o într-o rochită albă cu auriu, desprinsă parcă dintr-o poveste. A primit cadouri multe şi s-a bucurat de toată atenţia cuvenită, dar cea mai mare bucurie a Mayei a fost faptul că mama ei a venit la ziua ei: Antonia a plecat special în Italia pentru a fi alături de fiica ei. 

De altfel, cântăreaţa a postat şi un mesaj un mesaj emoţionant pe Facebook, alături de o fotografie cu Maya. "Sufleţelul meu... esti minunată, mama te iubeşte atât de mult... la multi ani! Te iubesc din adâncul inimii mele", a scris Antonia cu miercuri, cu o zi înainte de marele eveniment. 

Mai multe