FOTO Fratele Andreei Antonescu a slăbit 22 kg în două luni. Incredibilă transformare!

5 noiembrie 2020 12:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Îl mai știți pe fratele Andreei Antonescu? Puștiul care se lansase și el în muzică, acum vreo 20 ani? Răzvan Antonescu a făcut parte din trupa Giglio, dar după ce a pus punct proiectului artistic a decis că nu vrea să mai apară în lumina reflectoarelor. Acum trebuie însă aplaudat din nou pentru ambiția de a slăbi 22 kg.

Răzvan Antonescu (34 de ani), fratele Anndreei Antonescu (38 de ani), pe care o vedeți la "Ferma" (PRO TV), a avut parte de o transformare spectaculoasă. Tânărul și-a dat seama că e momentul să asculte de "mesajele" pe i le dă cântarul, așa că într-o bună zi a închis frigiderul și a deschis ușa sălii de sport. A muncit din greu, și-a controlat dieta, a avut o ambiție de fier, iar acum ne zâmbește dintr-o imagine în care arată incredibil de bine, cu 22 kg mai puțin. Mai mult, el a reușit performanța să slăbească în doar 57 de zile, însă cu 106 antrenamente la activ.

Răzvan a publicat un mesaj pe Facebook și a publicat și imagini de la antrenamente. "3 Septembrie - 31 Octombrie. 57 zile - 106 antrenamente - 22 kg", a scris el. "Se îngrășase foarte mult în ultimul timp. Probabil a stat mult pe lângă frigider și a fost și izolarea aceasta, așa că a decis să slăbească, să meargă la sală și să dea kilogramele jos. Se trezea foarte devreme ca să meargă la sală", ne-au spus surse apropiate acestuia.

Mai multe