FOTO Gabriela Cristea a împlinit 45 de ani! Vedeta și-a serbat ziua de naștere făcând mâncare la ceaun!

26 octombrie 2019 21:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 26 octombrie, prezentatoarea de la Antena Stars Gabriela Cristea a fost în centrul atenției, s-a bucurat de oamenii dragi ei, a gătit și a primit câteva dedicații și mesaje de neuitat și toate astea cu ocazia aniversării sale de 45 de ani! Soții au organizat o petrecere restrânsă la locuința lor, departe de ochii curioșilor și au sărbătorit evenimentul în familie, cu multă voie bună.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a fost răsfățata zilei sâmbătă, 26 octombrie, atunci când aceasta și-a aniversat ziua de naștere. Gabriela a împlinit 45 de ani și și-a dorit să își petreacă aceste momente speciale în sânul familiei, alături de partenerul ei care i-a dăruit două fetițe frumoase, Tavi Clonda, care, bineînțeles, s-a pus pe scris unul dintre cele mai siropoase și emoționante mesaje pentru soția lui cu ocazia zilei sale de naștere. Cei doi s-au căsătorit recent religios și și-au botezat și fiica cea mică

Gabriela a avut parte de o petrecere atipică, alături de familie și apropiați, nelipsit de la eveiment fiind, bineînțeles, nașul Mădălin Ionescu. Gabi n-a scăpat însă de îndatoriri nici măcar de ziua ei și și-a dorit să își surprindă invitații cu câteva preparate la ceaun, pe care s-a învoit să le pregătească chiar ea, chiar dacă s-a bucurat de statutul de sărbătorită. 

Înainte de petrecerea pe care soții au organizat-o la ei acasă, aceștia au fost la cumpărături și au umplut un coș mare de supermarket, semn că și invitații au fost pe măsură.

Tavi Clonda nu s-a mulțumit însă doar cu oragnizarea petrecerii soției lui și a decis să îi facă acesteia un cadou special, compus dintr-un mesaj cu încărcătură emoțională, o piesă cântată chiar de el și dedicată Gabrielei dar și câțiva trandarifi criogenați, trei la număr, explicând și semnificația din spatele acestei alegeri: „Am acasă trei flori: Gabriela, Iris și Victoria”. 

„Azi e despre ea, soţia mea, Gabriela. Îţi multumesc că existi în viaţa mea de 6 ani, îţi mulţumesc pentru că mi-ai dăruit o prinţesă şi o zeiţă, 2 fetiţe minunate şi nu în ultimul rând, îţi mulţumesc că mi te-ai dăruit pe tine şi ai avut încredere în noi! Te iubesc, acum şi mereu!”, a scris Tavi Clonda pe Instagram.

Mai multe