FOTO Găinuşă face mărturisiri despre adolescenţă! Pe cine iubea artistul

22 octombrie 2014 13:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Găinuşă a fost desemnat modelul tinerei generaţii! Liceenii de la colegiile Gheorghe Lazăr şi Mihai Viteazul din Capitală îl admiră nespus pe prezentatorul tv. De curând, aceştia au avut ocazia să-l întâlnească şi să afle lucruri inedite despre Găinuşă, inclusiv pe cine iubea şi ce anume îi plăcea să facă în adolescenţă.

Luni şi marţi, Mihai Găinuşă a stat de vorbă cu liceenii dornici să-l cunoască şi să-l asculte povestind despre viaţa lui, într-un mod, pe cât de serios, pe atât de haios. Găinuşă le-a mărturisit liceenilor că în adolescenţă iubea nu numai fetele, ci şi animalele şi cititul. A jucat fotbal la Steaua şi s-a străduit să înveţe matematică chiar şi în vacanţe, fară să se prindă prea mult de el. A dat de trei ori la ASE şi pentru că nu a reuşit să ia examenul de admitere, a renunţat şi şi-a îndreptat atenţia spre Jurnalism. 

Întrebat pe cine apreciază din punct de vedere profesional, Mişu a răspuns că îi place foarte mult Jerry Seinfeld, “pentru că a dovedit constanţă în meseria lui”. El le-a vorbit elevilor şi despre modele şi i-a sfătuit să nu urmeze unul în viaţă, ci să-şi construiască propria personalitate. Autor a şase cărţi şi nenumărate articole de presă, Mihai Găinuşă  i-a sfătuit pe tinerii scriitori să încerce să citească mai mult decât scriu. Cât despre autori preferaţi, Mişu are mulţi, dar e fan declarat al lui Stephen King, pentru că îi place să scrie emisiuni de divertisment şi să citească romane horror.

Mihai le-a vorbit adolescenţilor şi despre prietenie şi importanţa ei. Le-a spus că multe prietenii, legate în anii de liceu, pot dura o viaţă, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui. Cel mai bun prieten al Cusurgiul este un fost coleg de liceu, omul pe care se poate baza oricând. Şi dacă elevii au plecat cu o poză şi o semnatură din partea vedetei preferate, nici Mişu nu a plecat acasă cu mâna goală, ci cu un certificat de apreciere pe care liceenii i l-au acordat pentru “rolul de model al tinerei generaţii”.

Mai multe