FOTO Iată la ce a renunţat Mihaela Rădulescu!

7 octombrie 2014 10:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

După câţiva ani buni în care a purtat multe brăţări la mână, divers colorate, Mihaela Rădulescu s-a hotărât să facă o schimbare radicală de look. Motivul este cât se poate de simplu: vedeta va purta ceas.

Îndrăgita prezentatoare tv, Mihaela Rădulescu (45 de ani), a renunţat la numeroasele ei brăţări multicolore, pentru a purta ceas.

Vedeta a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie însoţită de un mesaj cât se poate de grăitor:

“Probăm, regândim, ne uităm în zarea trendurilor şi... zâmbim fericite. Avem toate ţinutele gata pentru audiţiile "Românii au talent". I love my stylist, Dana Budeanu ! Si nu plec nicăieri fără echipa mea de stilişti - Anca Rădulescu pentru make-up, Cornel Saru pentru hair. Of course, fără Cita nu se întâmpla nimic :), căci ea mă organizează cel mai eficient - mai ales de când mi-am scos brăţările de la o mână şi nu mai ştiu pe ce lume sunt, pentru că port ceas :)))). Bună dimineaţa !”, a scris Mihaela pe reţeaua de socializare.

Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară:

“Eşti exact cum trebuie, cu ceas sau cu brăţări. Si mai ales felicitări pentru loialitate. Este o trăsătură de caracter foarte puternică.”, “Ai dat jos brăţările!!!! Păi erau parte din tine deja, făceau parte din echilibrul tău. Ia zi: de câte ori te întrebi ce e cu mâna cu ceas pe lângă tine :)))”, i-au scris prietenii virtuali pe Facebook.

Mai multe