FOTO INCENDIAR Bogdan Vlădău, dezgolit: “ Pentru o femeie sunt o persoană greu de suportat”

8 septembrie 2014 11:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bogdan Vlădau este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz-ul românesc. Chiar şi aşa, acesta este convins că partenerei lui de viaţă nu îi va fi deloc uşor să stea o viaţă lângă el.

Bogdan Vlădău nu are o părere foarte bună despre propria persoană. Acesta se consideră un bărbat incomod în viaţa de zi cu zi.

“Cred că e destul de greu pentru o femeie să mă suporte, nu sunt uşor de suportat” a mărturisit Bogdan Vlădău (30 de ani), pentru Kanal D, în emisiunea “Draga mea prietenă".

Pe de altă parte, Bogdan Vlădău a declarat că îşi doreşte copii. Şi asta -  în viitorul apropiat. “Da, da copii, îmi doresc. Anul asta nu mai am când, probabil că la anul…” a mai spus Bogdan, în timp ce posta o fotografie pe Facebook, în care apărea dezgolit.

Bogdan Vlădău (30 de ani) e un barbat cu foarte mult lipici la femei. Totuşi, una singură pare că i-a pus capac. Aceasta este Gina, Chirilă, o tânără de doar 20 de ani, care , în prezent, este plecată din ţară cu un contract de muncă, pentru încă o lună, a adăugat Vlădău pentru acelaşi post de televiziune.

Mai multe