FOTO Incendiar! Fetele Click! Models au învins gerul

7 ianuarie 2015 16:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Semne bune anul are! Gerul pare să că se mai înmoaie după cea mai aşteptată şedinţă foto a noului an.

Deloc deranjate de temperaturile scăzute de afară, gaşca sexy de la Click! Models a încins o ditamai petrecerea. Gazda evenimentului fierbinte a fost managerul restaurantului „Papion", local renumit pentru nota de distincţie şi rafinament.

Maestrul Zoltan Lorencz, fotograful celebrităţilor, şi make-up artistul Daniela Nimirceag au fost autorii unui spectacol de neuitat. Însă, vedetele evenimentului au fost în mod incontestabil senzualele Alina, Carmen, Cristina, Loredana, Maria şi Mihaela.

Gerul de afară le-a îndemnat pe frumoasele fete de la Pagina 3 a celui mai citit ziar din România, Click!, să se mute la restaurantul „Papion” din Capitală pentru o şedinţă foto incendiară. Gaşca veselă, în frunte cu Florin Şuler, şeful departamentului foto, au dat startul distracţiei încă de la primele ore ale dimineţii. Ce a ieşit a fost nebunie!

Maestrul Zoltan şi fetele au făcut pariu cu obiectivul că vor încinge atmosfera în primul pictorial fierbinte al anului 2015. De buna dispoziţie s-a ocupat gazda evenimentului şi prietenul ziarului numărul 1 din România , Andrei, barmanul restaurantului, care le-a încurajat pe fete din spatele obiectivului.

Fie ca cea mai frumoasă, gingaşă şi curajoasă fată să demonstreze că tot femeia este dictatoare.

Mai multe