FOTO Iulia Albu a înfruntat nămeţii în furou

22 decembrie 2014 21:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

După un an de zile în ca­­re a criticat la sânge ves­­­ti­­­­­men­­­tațiile vedetelor, Iulia Albu (33 de ani) a plecat să se re­­­­creeze la munte, împreună cu fetița sa, Mikaela, în vârstă de 5 anișori.

Vedeta de la Kanal D a petrecut câteva zile, la munte, într-o zonă liniștită, în rezervația Piatra Craiului, la o pensiune de patru stele, unde s-a ospătat cu preparate tradiționale românești, a mâncat șorici, jumări și zacuscă de  casă și a dormit în fiecare zi în altă cameră. Mica ei escapadă prin nămeți nu a fost  lipsită de peripeții. În grabă, Iulia și-a uitat hainele acasă, respectiv toți pantalonii, așa că s-a trezit că trebuie să înfrunte zăpada și frigul doar în… furou.

Când am ajuns, am constatat că mi-am uitat bagajul cu hainele mele, în dressing. Am avut fix patru furouri și șase perechi de pantofi și cizme cu toc cui. Odată ce ne-am instalat în camera pe care o rezervasem, Mikaela a avut curiozitatea să vadă și una  cu baldachin, de care s-a îndrăgostit, iremediabil. Motiv pentru care, în  final, am rezervat ambele camere pentru acest mini-sejur dormind în fiecare zi, în altă cameră”, a spus Iulia.

Mai multe