FOTO Julia Jianu, sexy fără soţ în Grecia

17 iunie 2014 20:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mare curaj a avut impresarul Bogdan Jianu (45 de ani) să-şi lase nevasta singură, în vacanţă, cu asemenea dotări de la Mama Natură! Solista Julia Jianu (38 de ani) s-a întors recent din Thassos (Grecia), acolo unde a petrecut o vacanţă fierbinte alături de 13 buni prieteni, şi a lămurit pentru Click! de ce nu a fost însoţită şi de soţ.

„Bogdan a fost foarte ocupat cu Festivalul Medieval de la Târgovişte, care a avut loc în perioada 13-16 iunie şi unde el l-a întruchipat pe Vlad Ţepeş (Bogdan e şi actor-cascador, n.r.). Mi-a spus că decât să stau singură în Bucureşti, mai bine plec în vacanţă cu prietenii”, ne-a mărturisit solista.

Julia a profitat de timpul petrecut la plajă pentru a se lăsa fotografiată în ipostaze sexy, aşa cum nu am mai văzut-o de mult timp. Solista a schimbat mai multe costume de baie, iar sutienele abia îi cuprindeau sânii imenşi, naturali. După ce şi-a încărcat bateriile în vacanţă, solista se va putea ocupa acum de noul ei proiect. „Voi cânta muzică veche alături de un taraf”, ne-a spus ea.

Mai multe