FOTO Lora crede în iubire şi după divorţ! Ce a mărturisit artista

8 decembrie 2014 9:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deşi a trecut recent printr-un divorţ, deşi gurile rele au acuzat-o că ar fi călcat strâmb cu managerul ei, Lora (32 de ani) a reuşit să trecă peste momentele dificile şi nu şi-a pierdut speranţa în dragoste.

A divorţat în octombire, după doar doi ani de mariaj, de actorul Dan Badea (38 de ani), dar încă speră să-şi găsească jumătatea! Lora este convinsă că, dacă îşi asculţi inima, vei avea parte, în cele din urmă, de iubirea după care tânjim cu toţii. Blonda a publicat, pe contul personal de Facebook, câteva rânduri care vorbesc de la sine: “Ce-i al tău e pus deoparte. Păşeşte fără frică, ascultă-ţi inima. Ea va găsi frecvenţele celorlalte inimi care ţi se potrivesc...”, a mărturisit solista pe reţeaua de socializare.

Vă amintim că povestea divorţului dintre Lora şi comediantul Dan Badea a dat naştere unei serii întregi de speculaţii privind posibilele motive ale rupturii.

Gurile rele au speculat că despărţirea celor doi a apărut din cauza managerului artistei, Ionuţ Ghenu, fostul iubit al celei mai bune prietene a blondei, Doiniţa Oancea.

Mai multe