FOTO: Luminița Anghel, devastată! Nu s-a putut abține și a plâns în direct

16 ianuarie 2015 17:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sătulă de toate speculațiile din presă din ultima perioadă, Luminița Anghel (46 de ani) a ținut să facă lumină și a venit în platoul emisiunii ''Teo Show'', de la Kanal D.

Artista a fost pusă la zid din cauza fostului ei iubit, și acuzată că ar fi implicată într-o afacere care a adus prejudicii statului cu o sumă mare de bani.

''Nu sunt de fier. Nu am făcut nimic rău. Nu există dovezi că eu am furat ceva. Sunt un om corect. O să încerc să mă abțin și să nu plâng. Ieri, am plâns cât pentru o lună întreagă. Nu există așa ceva. Va vorbi avocatul care ma reprezintă despre ce am fost acuzată'', a precizat cântăreața, în direct, fiind foarte afectată de cele scrise în presă.

Ea a mai explicat deasemenea de unde a pornit toate aceste acuzații: "Au văzut că titlurile cu șoc în ele interesează pe toată lumea. A apărut un alt articol în presă că am grave probleme financiare, și am slăbit din cauza faptului că nu am ce să mănânc'', a mai adăugat solista la Kanal D.

''Aseară, am îmbătrânit cu 10 ani. Soacra mea a făcut un atac de panică. Oamenii își dădeau coate astăzi la mall, se uitau urât la mine. Băiatul meu a venit de la școală plângând'', a mărturisit Luminița Anghel la ''Teo Show'', cu ochii în lacrimi.

Mai multe