FOTO Marcel Pavel, prima vacanță cu fetiţa la munte!

3 ianuarie 2015 10:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marcel Pavel a plecat la munte cu familia, chiar pe 1 ianuarie, imediat după ce și-a terminat angajamentele de Revelion.

Marcel Pavel a muncit în noaptea dintre ani, dar și-a luat revanșa cu o vacanță, chiar din prima zi a anului 2015 și a plecat cu familia la Poiana Brașov. Aceasta este și prima vacanță la munte, alături de mezina familiei, Iuvenalia, în vârstă de un an și jumătate.

Marcel Pavel a avut un an bogat, cu multe concerte, atât în țară, cât și în Republica Moldova. Artistul a încheiat anul în forță. Pe 19 decembrie, el s-a bucurat de un succes uriaș, după ce a susținut un concert extraordinar la Cluj, pe aceeași scenă cu Grigore Leșe. De asemenea, pe 21 decembrie, Marcel i-a încântat pe bucureșteni cu piese din repertoriul său, dar și din muzica clasică, pe scena amplasată la Piața Universității. Cu două zile înainte de Crăciun, el s-a aflat la Bușteni, în cadrul unei manifestări, cu prilejul căreia au fost făcuți cetățeni de onoare Marcel Iureș și cosmonautul Dumitru Prunariu. De altfel, și Marcel Pavel a devenit cetățean de onoare al acestui oraș, în urmă cu un an.

Mai multe