FOTO Mega-surprize pentru Andra din partea lui David şi Cătălin Măruţă

20 iunie 2014 18:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andra a împlinit 14 ani de carieră muzicală şi Cătălin Măruţă s-a gândit să celebreze aceast fapt printr-o serie de surprize, pe care i le-a făcut soţiei sale în timpul emisiunii "La Măruţă" de vineri.

Pe Facebook artista a avut un mesaj şi pentru fanii ei. "Emoţii mari pentru ziua de azi, încă de dimineaţă ! De la ora 16:00, ne vedem La Măruță unde sărbătorim împreună 14 ani de carieră ! V-am pregătit multe surprize muzicale !!! Va pup şi vă iubesc !", a postat Andra.

În platoul emisiunii La Măruţă, realizatorul tv a chemat toată familia Andrei pentru a-i face o surpriză acesteia la celebrarea a 14 ani de carieră. Cum cântăreaţa a avut o serie de idoli de-a lungul carierii, fraţii şi părinţii artistei s-au costumat în idolii Andrei.

Şi cum Andra îi apreciază pe artiştii pe care familia sa i-a interpretat, Cătălin Măruţă i-a chemat în platoul emisiunii şi Irina Loghin, Nicoleta Voica, şi Gheorghe Ghiorghiu.

Cea mai mare surpriză avea însă să vină din partea fiului ei David. Micuţul a gătit pentru mama sa prăjitura ei preferată alături de taăl său. Andra a mâncat cel mai bun tiramisu din viaţa ei.

Mai multe