FOTO Mihaela Rădulescu, în doliu! Tatăl ei a murit!

25 august 2014 16:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu trece prin moment dramatice. Tatăl vedetei, Florin Ţiganu, s-a stins din viaţă duminică, după o suferinţă îndelungată.

Vedeta de abia s-a întors dintr-o vacanţă cu rulota prin Spania şi sudul Franţei, iar acum se pregăteşte de înmormântare.  Chiar dacă Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monte Carlo de mai mulţi ani, distanţa nu a  afectat deloc nu relaţia dintre tată şi fiică sau cea de bunic-nepot: "Mă văd foarte des cu Mihaela şi cu Ayan. Vin ei în România, dar şi eu merg destul de des la ei", a mărturisit Florin Ţiganu, surprins cu ceva timp în urmă la un eveniment în Capitală. Mihaela povestea, de altfel, în urmă cu ceva timp despre tatăl ei că a fost un părinte foarte strict, dar că tocmai de aceea îl iubea atât de tare.

"Tata a fost singurul care se mai împotrivea acestui răsfăţ general. Fiind un tip foarte sportiv, dorea să ne crească şi pe noi în acelaşi spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar. În plină iarnă, pe gerurile cele mai crâncene, tata ne scotea, pe mine şi pe frate-miu, să alergăm în picioarele goale prin zapadă. Moment în care toate bunicile şi străbunicile leşinau", îşi amintea ea într-un inetrviu pentru Formula AS. Profesorul Florin Ţiganu  suferise deja două  infarcturi.

Mihaela Rădulescu a pus deja banda de doliu la poarta casei sale din Bucureşti.

Mai multe