FOTO N-ai fi crezut cu ce a împodobit bradul Andreea Bănică!

21 decembrie 2014 10:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ca niciodată, anul acesta, îndrăgita solistă a vrut să împodobească bradul, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cu bufniţe albe şi roşii. Andreea Bănică (36 de ani) a ţinut să arate şi fanilor ei noua ispravă, de care este foarte mândră.

Andreea Bănică se poate considera o femeie împlinită. Are o carieră de succes, o familie frumoasă şi o minunăţie de fetiţă, Sofia, în vârstă de 5 ani, care îi seamnănă leit.

Foarte activă pe pagina sa de Facebook, Andreea publică de zor fotografii în diferite ipostaze. Frumoasa blondă a optat să aibă, anul acesta, un brad cu totul deosebit. De curând, cântăreaţa a făcut publice mai multe imagini cu bradul ei de Crăciun, în care apar nişte globuri foarte originale, în formă de... bufniţe! "Anul acesta avem brăduţ cu bufniţe (alb şi roşu)", a scris Andreea Bănică, pe contul de socializare.

Reacţia fanilor a venit în cel mai scurt timp: "O familie minunată! Frumos bradul cu bufniţe!", "Un brad frumos, deosebit, să vă aducă noroc, fericire şi....maximă iubire!", i-au scris admiratorii pe Facebook.

Să fie, oare, aceste globuri speciale un cadou pentru micuţa Sofia?

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea s-au prezentat în faţa stării civile în anul 2008, după o relaţie de 15 ani de iubire.

Mai multe