FOTO Nebunie la Măruță. A început Carnavalul

18 iulie 2014 18:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

În ultima ediție din această săptămână a emisiunii lui Cătălin Măruță, Radu Mazăre a fost maestru de ceremonii. Carnavalul de la Mamaia, ideea primarului din Constanța a poposit în platoul emisiunii, cu Cezar în fruntea lor.

"Ave Măruță", a salutat Radu Mazăre, gazda carnavalului la intrarea în platoul acestuia. Primul subiect de discuție a fost celebra împăcare între Radu Mazăre și Mihaela Rădulescu de pe scena Carnavalului de la Mamaia. El a povestit cum i-a cerut iertare Mihaelei Rădulescu pentru vorbele grele aruncate asupra sa acum un an de zile. "Am sunat-o și surprinzător mi-a răspuns la telefon. Am rugat-o să vină, ea a fost de acord și mi-a dat un mesaj în care m-a rugat să fac ceva care să compenseze vorbele grele pe care i le-am spus anul trecut. I-am promis că o să fac ceva care o să o surprindă și pe scenă cu textul meu de vrăjitor am reușit să îmi cer iertare în fața întregii tări".

Cleopatra, partenera de scenă a lui Cezar nu a mai fost Mihaela Rădulescu, cum s-a întâmplat pe scena Carnavalului de la Mamaia ci Andreea Ibacka, soția lui Cabral. Încoronarea reginei Egiptului s-a produs în direct în patoul lui Cătălin Măruță.

Momentul a fost parodiat de actorii grupului Vacanța Mare. Cezar și Cleopatra au fost jucați de Leana și Costel.

Răducu Mazăre a fost și el prezent în platou pentru a-și asasina tatăl. Respectând adevărul istoric Brutus interpretat de fiul lui Radu Mazăre a avut grijă ca tatăl lui să se întâlnească cu sabia.

Mai multe