FOTO Nu-ţi vine să crezi cui i-a gătit Florin Dumitrescu!

7 decembrie 2014 10:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

De curând, Chef-ul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, Florin Dumitrescu, a gătit pentru nimeni alta decât celebra Indila!

Frumoasa solistă de origine franceză se află în România, pentru a susţine două concerte (în data de 7 decembrie) în ţara noastră. Cântăreaţa se pare că a ales să mânânce chiar în restaurantul unde găteşte maestrul bucătar, undeva în zona Floreasca.

“O surpriză plăcută în seara asta! Dintre toate restaurantele din Bucureşti, Indila a ales să ia masa la noi. E simpatică, talentată, iar fiica mea o adoră!”, a scris Florin Dumirescu pe Facebook.

Reacţia fanilor nu a întâziat să apară: "O seară minunată! Sigur că "Moş Nicolae" a ales ceea ce a crezut că trebuie pentru fiecare dintre noi! Eu vă urez tuturor iubire, toleranţă şi înţelepciune!", "Felicitări, este o mare onoare!", au scris prietenii virtuali pe reţeaua de socializare.

Florin Dumitrescu este déjà tatăl unei fetiţe, Ava Elisabeta, în vârstă de un an şi jumătate. În plus, anul viitor, Florin (27 de ani) şi soţia lui, Cristina (33 de ani) vor deveni din nou părinţi, în luna aprilie.

Mai multe