FOTO Nuami Dinescu, revoltată la început de an! Află ce o nemulţumeşte

2 februarie 2015 12:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actriţa Nuami Dinescu (52 de ani) nu vrea să mai audă sub nicio formă de numele care a făcut-o celebră: “Tanţa”!

Îndrăgita artistă Nuami Dinescu a devenit cunoscută publicului drept "Tanţa", de pe vremea când lucra alături de Teo Trandafir. De curând, Nuami Dinescu şi-a şocat prietenii virtuali cu cea mai recentă fotografie publicată pe o reţea de socializare. Mesajul acesteia este cât se poate de grăitor: “Nu sunt Tanţa!”, a scris actriţa, revoltată, pe contul personal de Facebook.

Deşi mărturiseşte răspicat că e încă deranjată de numele “Tanţa”, dat cândva personajului pe care îl interpreta în emisiunile lui Teo, la Pro Tv, se pare că Nuami Dinescu este în continuare cunoscută publicului cu aceaşi poreclă. Actriţa a publicat o carte de suflet cu acest nume "Eu nu sunt Tanţa", volum care a apărut pe piaţă în anul 2013.

Iată un fragment!

„Tanţa s-a născut aşa, de azi pe mâine, şi a crescut frumos, de la o zi, la alta, fără nicio intervenţie, fără nimic forţat, fără constrângeri. A fost un personaj care uneori făcea ce nu puteam eu, care avea o sinceritate pe care eu nu-mi permiteam să o am, care avea liniştea să puna întrebări care, în gura altora, ar fi fost lipsite de tact. M-am străduit ani de zile să le explic celor care mă confundau cu ce vedeau la televizor că nu sunt ce văd ei, că eu nu sunt Tanţa! Ea e mereu veselă şi e haioasă, râde tot timpul, eu nu sunt aşa... “

"Fosta Tanţa" alias Nuami Dinescu

Născută în anul 1962, în oraşul Pucioasa din judeţul Dâmboviţa, Nuami Dinescu şi-a început cariera în actorie la Teatrul de Stat din Reşiţa, în 1986. Un an mai târziu a ajuns la Teatrul Muzical din Braşov, ca apoi să interpreteze pe scenele din Craiova, la Teatrul Liric şi la Teatrul de Păpuşi. Din 1997, a interpretat roluri precum Vaznetova în „Inimă de câine” de Mikhail Bulgakov sau şefa de bordel din „Cafeaua domnului ministru” de Horia Gârbea. In faţa camerelor de filmat a ajuns în 2001, când a intrat în pielea personajului Tanţa, alături de Teo Trandafir. I-a dat viaţă acestui personaj timp de şapte ani.

Mai multe