FOTO Oana Roman, vacanță cu toată familia, la plajă: "Vremea este ideală, apa este caldă"

1 noiembrie 2021 10:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ultima lună de toamnă o găsește pe Oana Roman departe de țară, într-o destinație preferată de români, dar care în această perioadă nu e deloc aglomerată: Cipru. Vedeta a publicat poze din vacanța pe care o petrece cu soțul și cu fiica.

Au muncit la casă, la curte, la garaj, așa că o vacanță este premiul suprem pentru Oana Roman și Marius Elisei. Cei doi s-au răsplătit cu o escapadă alături de fiica lor, în Cipru, acolo unde în această perioadă e Raiul pe pământ, după cum se vede în imagini. Oana își ține la curent fanii de pe Instagram și le răspunde celor care au întrebări despre această destinație, despre regulile Covid sau despre resortul în care s-a cazat. "Suntem în Cipru, zona Pissouri, am ajuns aici cu mai mulți prieteni, suntem o gașcă", spune ea.

"Resortul este pe malul mării, are 4 piscine și plajă privată. Spa, sală de sport și 4 restaurante. Noi nu am luat opțiunea all inclusive. Vremea este ideală. Cam 25-26 de grade, apa este caldă, nu este foarte aglomerat", explică Oana, pe Instagram.

Mai multe