FOTO Oana Turcu și Cristi Brancu, răsfăț în Bodrum cu maseuze din Bali!

4 ianuarie 2015 18:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au avut o vacanță de vis în Bodrum, unde au avut parte de o detoxifiere pe cinste. S-au răsfățat în fiecare zi cu masaje făcute de maseuze din Bali.

În vacanța din Bodrum, familia Brancu a fost ghidată pas cu pas de un guru detox, Cesur Durak, cel care le-a ajutat să își schimbe modul de viață și pe Ileana Badiu, Marina Sturdza sau Mădălin Ionescu.

Cei doi soți s-au relaxat la maxim și au mâncat sănătos. ”Am ajuns pe 31 decembrie pe la 6, la Sianji Wellbeing Resort, apoi am participat la party-ul de anul nou, împreună cu Cesur Durak, detox expert, cel care a adus aici mii de români…”, povestește vedeta pe blogul ei.

Oana și Cristi au intrat într-un program de detoxifiere încă din 1 ianuarie. ”Am făcut un set de analize senzaționale, în care spune ce nu are corpul tău. Am aflat care e vârsta corpului nostru – eu sunt mai tânără cu câțiva ani, Cristi nu…”, mai spune Oana.

Cei doi soți și fiul lor, Tudor au ales un meniu raw. ”Ținem 4 zile, cât stăm, mâncăm salate, sucuri și mâncăruri raw. E mult mai ușor decât credeam! Poate și pentru că totul e supravegheat și calculat medical. Saună, masaj, răsfăț.”, completează Oana.

Mai multe