FOTO Oana Zăvoranu prinsă cu droguri în cimitir

24 septembrie 2014 0:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedeta a fost victima unei farse puse la cale de cei de la Kanal D. Bruneta a fost arestată în cimitir după ce a fost prinsă cu bani şi droguri de "poliţişti".

Oana s-a prezentat la cimitirul deţinut de mama sa pentru a vinde un loc de veci unor cetăţeni care aveau de înmormântat un prieten. Zăvo a venit cu contractul, a ridicat suma de bani convenită în urma negocierilor şi s-a oferit să îi conducă pe cei doi să le arate locul de veci. Vedeta a început însă se intre la bănuieli şi şi-a sunat mama pentru a-i confirma această afacere.

La vederea cadavrului care urma să fie îngropat fără sicriu şi lumânări, Oana a exclamat: "Hai că vă fac eu cinste cu un coşciug dacă nu aveţi bani. Nu poţi înmormânta un om aşa ca pe o clătită". În momentul în care unul din cei doi bărbaţi a plecat să aducă lumânările, un grup de indivizi deghizaţi în poliţişti de la intervenţie rapidă au descins în cimitir şi i-au pus Oanei cătuşele după ce în materialul în care era înfăşurat presupusul cadavru au găsit bani şi pungi cu un praf alb.

Totul a fost din fericire o farsă marca Andrei Duban cu care Oana s-a îmbrăţişat la sfârşit după ce s-a calmat.

Mai multe