FOTO Ovidiu Lipan Ţăndărică, prins în cuşcă! Află motivul real!

20 ianuarie 2015 16:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Artistul a fost prins în cuşcă, pe scenă! Credeaţi că este vorba despre vreo domnişoară care "i-a pus capac"? Nu, nici pe departe. Motivul "înlănţuirii" toboşarului a fost unul pur artistic...

Ce nu face Ţăndărică de amorul artei! Celebrul şi îndrăgitul artist a dat un spectacol de zile mari, de curând, în Stuttgart, acolo unde a susţinut cel mai recent spectacol. Totul s-a petrecut zilele trecute, în Germania, la Târgul Internațional de Turism. Acesta şi-a dat frâu liber sentimentelor, "înlănţuit" fiind, la propriu! Spectacolul a fost unul incendiar!

O adevărată sculptură muzicală, toaca lui Ovidiu Lipan Țăndărică a fost realizată de cuplul de artiști Victoria și Marian Zidaru, în contextul unui proiect internațional. Aceasta reprezintă un cub din bârne, pe suprafețele căruia s-au instalat elemente din lemn de paltin, ancorate cu funii de cânepă. Instalarea necesită nu mai puțin de șapte ore. Publicul a fost în delir atunci când Ovidiu Lipan Țăndărică a traversat sala, a urcat pe scenă, s-a strecurat în interiorul cubului și a eliberat spre public sunetul și armonia încătușate în lemn!

Considerat a fi unul dintre elementele-cheie ale spectacolului, show-ul lui Ovidiu Lipan Țăndărică a impresionat puternic audiența. Ulterior, artistul a părăsit toaca, a urcat din nou la baterie și a încheiat spectacolul în aplauze îndelungate, copleșitoare. În cadrul aceluiaşi show, şi-au mai făcut prezenţa şi alţi artişi de marcă, precum Nicolae Voiculeţ şi Marius Mihalache.

Mai multe