FOTO Patricia de la "Amadeus", cu mâna în ghips, dar în rochie de seară

28 octombrie 2014 13:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Luni seara a avut loc gala de zece ani “The One”, iar vedetele şi-au etalat ţinutele elegante. La fel a fost şi cu Patricia de la "Amadeus", după o pauză în care a fost nevoită să stea mai mult în casă, având mâna în ghips.

După ce a avut parte de un accident cu totul neplăcut şi a trebuit să fie înlocuită în trupă, deoarece avea mâna în ghips, Patricia de la trupa "Amadeus"a ieşit aseară din nou în lume!

La aniversarea a zece ani de la prima apariţie a revistei "The One", Patricia a purtat o rochie elegantă de seară, lungă, neagră, care a lăsat să i se vadă formele trupului. Artista a preferat o coafură simplă şi un machiaj natural.

Patricia Cimpoiașu, frumoasa brunetă din trupa "Amadeus", a fost nevoită să-şi amâne întreaga activitate profesională pentru o lună, din cauza unui accident pe care l-a suferit de curând. Artista a ajuns la Spitalul de Urgență, acolo unde medicii i-au pus brațul în ghips, după ce s-a împiedicat de o bordură și a căzut pe trotuar, dislocându-și astfel încheietura mâinii drepte.

Mai multe