FOTO Petre Roman şi soţia şi-au dus fiul la mănăstire. Vezi ce mare a crescut Petrus

1 iulie 2014 5:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Petre Roman împreună cu soţia sa Silvia Chifiriuc au sărbătorit Sfinţii Petru şi Pavel alături de fiul lor Petrus la Mănăstirea Văratec, loc cu o mare însemnătate pentru familia fostului premier.

Locul unde şi-au petrecut această minivacanţă nu a fost ale întâmplător. În 2010, cei doi soţi i-au tăiat moţul micuţului Petrus la aceeaşi mănăstire. "Aici i-am tăiat şi moţul lui Petrus în anul 2010, aici i-am sărbătorit acum pe Petrus şi pe Petre", a spus cântăreaţa Silvia Chifiriuc pentru ziarulring.ro.

Cum familia se bucură de aprecierea măicuţelor de la lăcaşul de cult, toţi membrii au avut programate diverse activităţi. Silvia a participat dimineaţă la slujbă, Petre Roman a explorat zona şi s-a dedicat diverselor activităţi sportive, iar micuţul Petrus s-a jucat cu măicuţele, cu care s.a împrietenit rapid. "Petrus a fost foarte răsfăţat de măicuţe. L-au aşteptat cu daruri şi a fost foarte încântat. Seara, le-am cântat «La Mulţi Ani!» atât lui Petrus cât şi lui Petre", a mai declarat Silvia.

Mai multe