FOTO Petrică Mâțu Stoian își pregătise mormântul și crucea. A postat pe Facebook un mesaj sumbru, ca o premoniție

6 noiembrie 2021 23:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Petrică Mâțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani. Vestea cumplită a căzut ca un trăsnet sâmbătă seara, iar familia, apropiații și colegii de breaslă sunt în stare de șoc. Ca o amară premoniție, artistul de folclor publicase în ultima vreme, pe Facebook, numai mesaje sumbre. Mai mult, acesta își pregătise și cavoul.

"Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!", anunță, pe pagina de Facebook, casa de discuri Electrecord, care publică și o fotografie cu cavoul regretatului solist. Pe crucea de marmură neagră apar data nașterii și numele interpretului. 

O serie de postări bizare atrag atenția și pe pagina de Facebook a artistului, unde lumea îl plânge și lasă mesaje de condoleanțe. În ultima sa postare, din 27 octombrie, Petrică Mâțu Stoian are un îndemn către fani: "Profitați din plin de toate momentele vieții!" și lasă acolo și melodia "De-aș mai fi băiat o dată".

Penultima postare este și mai cutremurătoare. Solistul distribuie pe Facebook melodia sa, o doină sfâșietoare, "Inima-mi spune că mor". Petrică Mîţu Stoian a decedat, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID.

Citește și:

Petrică Mâțu Stoian a murit. Solistul era internat în stare gravă la ATI Reşiţa

Constantin Enceanu, în stare de șoc după moartea lui Petrică Mâțu Stoian: «Am încercat să-l aducem în Capitală»

Petrică Mâțu Stoian, o căsnicie, un divorț și nici un copil. «În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții»

Soliștii de folclor îl plâng pe Petrică Mâțu Stoian. Reacția sfâșietoare a Niculinei Stoican: "Doare atât de tare"

Mai multe