FOTO Ramona Bădescu în braţele unui celebru cântăreţ britanic

2 iulie 2014 12:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ramona Bădescu a vorbit în platoul emisiunii Star Matinal despre cariera sa, despre iubire şi cum vede ea instituţia familiei în ziua de astăzi.

Ramona a povestit despre evenimentele în care a fost implicată în Italia. vedeta a prezentat un eveniment unde a fost prezent şi cântăreţul Craig David, cu care Ramona are în telefon o serie de fotografii din culise. Un selfie pe care l-a arătat la cameră o arăta pe bruneta în braţele cântăreţului britanic. Este o fotografie cât se poate de amicală, Ramona declarând că s-au înţeles foarte bine pe parcursul colaborării dintre ei.

Nu totul a fost însă lapte şi miere în Italia. Vedeta a vorbit de perioada de început în care încerca să se integreze în colectivul unde lucra, să se adapteze la societatea italiană: "Plângeam tot timpul la început pentru că eram singură, fără părinţi, nu cunoaşteam limba şi nu aveam prieteni. În clipele alea m-am întrebat "ce vrei să faci cu viaţa ta, vrei bani şi carieră, stai aici", eu mi-am dorit să fiu stewardesa să pot călători în lumea întreagă".

Mai multe