FOTO Silvia Dumitrescu, fără inhibiţii pe plajă în Vama Veche

29 iulie 2021 10:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vama Veche, stațiunea care nu doarme niciodată, preferata rockerilor, a rebelilor, a celor cu spirit tânăr, este și locul de suflet al Silviei Dumitrescu.

Artista în vârstă de 61 de ani a fost surprinsă săptămâna trecută la plajă, împreună cu soțul și cu fiul ei. Au stat la Plaja de Carte, unde vin foarte multe vedete. Chiar dacă și-au închiriat șezlong, Silvia a preferat să simtă nisipul pe piele, astfel că și-a întins prosopul pe jos, aproape de familie. 

Vama nu e loc de fițe sau de mari pretenții. Cei care vin acolo caută să se bucure de o anume atmosferă și de libertate, să savureze aerul mării și muzica bună ce răsună șters în difuzoare. Silvia Dumitrescu arată impecabil, bronzată, în formă. S-a bălăcit în apă, apoi s-a relaxat pe prosop, cu ochii închiși. La un moment dat, pentru o și mai multă senzație de libertate, a renunțat la costumul de baie dintr-o singură bucată, probabil prea strâmt și prea ud, și s-a acoperit discret cu o eșarfă. 

A stat așa o vreme, total dezinhibată, după care și-a pus frumos din nou costumul verde pe ea, fără să-i pese că, în tot acest proces, a arătat mai mult decât se cuvenea. Dar ce contează, cine se uită?! E Vama Veche! 

Mai multe