FOTO ŞOC: Cotabiţă, mai uşor cu 22 de kilograme!

13 noiembrie 2014 13:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce nu fac artiştii de dragul reflectoarelor! Temutul jurat Gabriel Cotabiţă (59 de ani) a slăbit mai bine de 22 de kilograme, în timpul filmărilor pentru emisiunea “KIDSing”, de la Kanal D.

La începutul lunii aprilie a acestui an, artistul cântărea peste 90 de kilograme! Între timp, însă, Gabriel Cotabiţă a reuşit, printr-o dietă drastică, performanţa de a da jos surplusul de 22 de kilograme. Acesta este mândru de performanţele sale, pe care le-a atins sub îndrumarea unui medic nutriţionist.

În acelaşi timp, pe parcursul filmărilor la emisiunea unde este jurat, a apărut un concurent care a dezvăluit că a slăbit 15 kilograme, în doar câteva săptămâni. Cătălin Turbatu, un adolescent de 13 ani din Craiova, a uimit juriul cu talentul, dar şi cu voinţa sa. Faptul că a reuşit să dea jos atât de mult, în intervalul de timp de la audiţii şi până la semifinale, i-a atras felicitari din partea juratului Gabriel Cotabiţă, el însuşi un învingător în lupta cu excesul ponderal: “Asta înseamnă că ai voinţă. Te înţeleg foarte bine. Ţi-o spune unul care, de la audiţii şi până acum, a slăbit 22 de kilograme”, a spus Gabriel Cotabiţă.

“Mama este bucătar-şef, iar tata este cofetar la aceeaşi unitate”, a explicat Cătălin motivul pentru care, în trecut, a avut nişte kilograme în plus.

Mai multe