FOTO Şoc! E blondă, sexy şi celebră! Ale cui sunt picioarele?

3 noiembrie 2014 13:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce, în urmă cu două luni, medicii o sfătuiau să renunţe la tocurile foarte înalte, din cauza unei spondiloze lombare de care suferă, iată că Dana Săvuică (44 de ani) - fiindcă despre ea este vorba! - s-a conformat întocmai. Aceasta a uitat complet de tocurile de peste 15 centimetri, în favoarea încălţămintei comode, care să nu-i mai pună sănătatea în pericol.

De curând, Dana Săvuică a publicat, pe contul personal de Facebook, câteva fotografii în care demonstrază că se ţine de promisiunea făcută doctorilor. După ce astă-vară medicii au diagnosticat-o cu o spondiloză lombară şi au somat-o pe vedetă să piardă câteva kilograme şi să renunţe la tocuri înalte, (dat fiind faptul că o greutate mai uşoară ar pune mai puţină presiune asupra coloanei), iată că vedeta a renunţat definitiv la tocurile imense.

Fiind la cumpărături, celebra blondă a preferat să achiziţioneze, de această dată, încâlţăminte comodă. "Mi-am schimbat ghetele cu tocuri înalte care mi-au distrus picioarele, optând pentru nişte ghete super cool şi comode", a scris vedeta pe reţeaua de socializare.

În plus, Dana a slăbit 15 centimetri în talie, în doar trei luni.

Dar iată ce declara Dana Săvuică în luna august, pentru Click!:

“Nu mai fac sport, nu mai port tocuri şi mi s-a recomandat să slăbesc. În urma unui control, doctorul mi-a spus că am ceva probleme cu coloana, iar pentru că acestea să nu se agraveze, mi s-au impus şi câteva interdicţii: să nu mai fac sport decât înot, să nu mai port tocuri şi să nu mai iau în greutate, ba mai mult, mi s-a recomandat să slăbesc.”, a povestit Dana pentru Click!

Aşa pacient ascultător... mai rar!

Mai multe