FOTO Soprana "excentrică" din Timişoara s-a pozat în cosciug

2 decembrie 2014 11:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Soprana Diana Pap, cunoscută pentru protestele inedite, şi-a şocat, din nou, prietenii. De data aceasta, s-a pozat într-o ipostază... morbidă.

După ce s-a dezbrăcat pe un veceu aruncat pe o stradă din Timişoara şi a prostestat în pielea goală, cu o mască de gaze de chip, pentru a atrage atenţia asupra mirosului de la o fabrică de cauciucuri, Diana Pap şochează din nou.

Soprana s-a fotografiat, de data aceasta, într-un coşciug. Cu o perucă neagră pe cap, o rochie neagră şi machiată foarte strident, Diana Pap s-a aşezat în sicriu şi a stat aşa timp de câteva minute.

Totul s-a întâmplat la un eveniment la care ea fusese invitată să cânte, astfel că zeci de oameni au avut ocazia să o vadă în această ipostază... macabră.

Proteste scandaloase

Lipsită de inhibiţii, Diana Pap este cunoscută nu doar pentru realizările din carieră, ci şi graţie modului ei de a protesta pentru diverse cauze. În trecut, ea s-a dezbrăcat pentru a atrage atenţia asupra mirosului de cauciuc emanat de o fabrică din Timişoara, dar şi pentru a se aşeza pe un WC aruncat în stradă.

Mai multe