FOTO Super-sexy! Uite ce nebunii au făcut fetele de la Click! Models în cel mai recent pictorial

12 martie 2015 19:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Foarte tare! Cum vremea bună se lasă aşteptată, deşi ghioceii au înflorit demult, frumoasele de la Click! Models s-au deghizat în vestitoarele primăverii.

Gaşca veselă, în frunte cu fotograful celebrităţilor, Zoltan Lorencz, şi make-up artistul Daniela Nimirceag, dar şi Florin Şuler, şeful departamentului foto de la ziarul Click!, ziarul numărul 1 din România, au luat cu asalt Clubul Zaraza din Capitală şi au pus-o de distracţie.

Drăgălaşele Adelina, Bambola, Cosmina, Beatrice, Adina şi Mihaela au dezlănţuit imaginaţia maestrului fotograf. Ce-a ieşit a fost de vis, iar fotografiile vorbesc de la sine. Sexy şi rele, fetele de la Click! Models au renunţat la hăinuţe şi s-au jucat cu obiectivul.

Decorul select şi ambientul de vis au completat perfect tabloul. Uşor timide la început, fetele au fost puse pe ţotii după ce atmosfera s-a mai destins.

Îmbrăcate ca de sărbătoare, superbele fotomodele au încins atmosfera şi au dansat pe bar, sub atenta supraveghere a lui Mentos Eu şi Ion Gabriel Alin, barmani ai clubului Zaraza, gazda evenimentului. Tot ei au fost cei care s-au ocupat de buna dispoziţie a încântătoarelor fete.

Fetele de la Pagina 3 a celui mai citit ziar din România, Click!, au făcut ravagii în cel mai recent pictorial. Înarmate cu mult sex-appeal, zeiţele au încins atmosfera într-un stil inconfundabil.

Mai multe