FOTO Toată spuma showbiz-ului românesc, pe câţiva metri patraţi! Află motivul

27 ianuarie 2015 15:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maia Morgenstern, Ion Dichiseanu, Delia Matache, Adi Mutu, Anamaria Ferentz, Rocsana Marcu! Acestea sunt doar câteva dintre numele celor care au fost prezenţi la sărbătorirea zilei de naştere a actriţei şi regizoarei Delia Antal (34 de ani).

Artista a sărbătorit luni seara (26 ianuarie) împlinirea a 34 de ani. Printrei cei care i-au cântat "La mulţi ani!" s-au numărat actori celebri, fotbalişti şi solişti din muzica românească.

SuperGalerie foto de la ziua actriţei Deliei Antal!

Delia Antal a avut o petrecere pe cinste! Regizoarea filmului “D’ORA”, stabilită la Londra, şi-a sărbatorit pentru prima dată ziua de naştere în Bucureşti. De regulă, aniversarea o prindea la Londra. De aceasta dată, însă, Delia şi-a dorit să-i aibă alături pe prietenii săi din România, aşa că a organizat o întâlnire cu cele mai dragi persoane sufletului ei. Petrecerea aniversară a fost una cu tematică medievală, meniul fiind servit ca pe vremea regelui Arthur. Actriţa s-a bucurat, astfel, de prezenta la petrecere a amicelor sale, printre care Anamaria Ferentz şi Rocsana Marcu, dar a fost emoţionată şi deoarece actriţa Maia Morgenstern a onorat-o cu prezenţa. Ion Dichiseanu nu a lipsit de la eveniment, fiind unul dintre invitaţii speciali ai sărbătoritei. Cântăreaţa Delia Matache soţul ei, Răzvan Munteanu, dar şi Adi Mutu s-au distrat alături de sărbatorită şi i-au cantat “ La mulţi ani”.

Atracţia serii a fost purceluşul la protap, pe care Delia Antal l-a comandat special pentru invitaţii săi. Chiar şi tortul a fost unul tematic, legat de film.

“E pentru prima dată în viaţă când mi-am serbat ziua la Bucureşti şi, după 11 ani, în România. M-am bucurat de prezenţa prietenilor, a fost o petrecere restrânsă, doar cu prietenii foarte buni. Acesta a fost cel mai mare cadou pentru mine! In rest, pot să-mi deschid parfumerie. Am primit foarte multe parfumuri de ziua mea, o icoană, multe cărţi spirituale, flori, sandale, lenjerie intimă ...”, a povestit sărbătorita.

Mai multe