FOTO Uite ce vede Mihaela Rădulescu atunci când se trezeşte!

26 decembrie 2014 21:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

N-aduce anul ce-aduce ceasul! Mihaela Rădulescu l-a dat uitării pe Dani Oţil, prin urmare Crăciunul a prins-o alături de noul ei iubit, şarmantul paraşutist austriac Felix Baumgartner. Mihaela şi-a postat ieri, pe internet, o fotografie cu Felix la bustul gol şi un comentariu cu subînţeles ”O dimineaţă perfectă!”, semn că Sărbătorile se anunţă fierbinţi pentru vedeta noastră.

Mihaela (45 de ani) e pătimaşă în amor, iar Felix Baumgartner (45 de ani), paraşutistul care figurează în Cartea Recordurilor pentru performanţa de a se arunca în  gol de la 39.000 de metri, este bărbatul pentru care ea simte un stol de fluturi în stomac. Răduleasca a recunoscut adesea că Felix nu este genul de om care să stea prea mult pe acasă, din cauza firii sale rebele, deci ştie la ce s-a înhămat, dar uite că, de dragul ei, acesta a găsit timp pentru a petrece Crăciunul împreună.

Mihaela n-a dorit să precizeze locul unde se află dar, cum este însoţită şi de Dana, prietena ei de suflet, iar aceasta a postat fotografii şi din exteriorul unei vile, situată într-o zonă de munte, e clar că nu se află în casa divei din Monaco, acolo unde utilităţile sunt plătite de Elan Schwartzenberg, fostul soţ. În plus, Mihaela l-a luat cu ea şi pe fiul său, Ayan (10 ani), aşa cum şi Dana şi-a luat gemenele, cei trei copii fiind de nedespărţit. Vacanţa nu şi-o petrec în România, ci în străinătate, căci Dana s-a mândrit zilele trecute, pe internet, cu biletele de avion pentru ea şi micuţe.

Cu siguranţă că lui Dani Oţil (34 de ani), care încă oftează după fosta iubită, nu i-a picat deloc bine să vadă  fotografia cu Felix la bustul gol, iar comentariul Mihaelei, “O dimineaţă perfectă”, este deja o lovitură sub centură pentru nostalgicul prezentator al matinalului Antenei 1. Acesta susţine că nu este invidios pe Felix, ba chiar le urează fericire supremă, dar, în mesajul de despărţire, a fost maliţios pe faţă: ”Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament, atunci când mi-a spus Mihaela primul te iubesc”.

Mihaela Rădulescu a intrat anul acesta în reparaţii capitale: şi-a micşorat nasul, şi-a tras dantură de Hollywood, în valoare de 10.000 de euro, şi-a făcut injecţii cu toxină botulinică şi cu acid hialuronic, însă medicii esteticieni susţin că a exagerat şi că era cu mult mai frumoasă înainte.

A pus ochii pe "zburător" de acum un an

Răduleasca şi Baumgartner susţin că sunt împreună de două luni, însă tot ea s-a dat de gol, în ianuarie 2014, când a postat pe contul ei de Instagram un mesaj care îi trăda simpatia pentru paraşutistul cu zâmbet criminal: “Sunt acoperită cu Felix Baumgartner! Doar cu jacheta, deocamdată!”.

Tatuajul l-a dat de gol!

Felix are două tatuaje. Unul pe spate, care se poate desluşi, pe jumătate, şi din fotografia postată de Mihaela. Ce înseamnă cifra 502? ”E numărul meu dintr-o organizaţie de paraşutişti”, a susţinut el într-un interviu. Iar pe mână, mai are un altul: ”Born to fly” (n.red-Născut să zbor”.

Şi Mihaela şi-a făcut, de curând, unul ”Learn to love what you have been taught to fear” (n.red- Învaţă să iubeşti ceea ce ai fost învăţat să-ţi inspire teamă”), care reprezintă chiar deviza de viaţă a lui Felix.

Mai multe