FOTO Una din cele mai sexy vedete Pro Tv a împlinit 40 de ani. Cum au serbat-o prietenii

24 iulie 2014 13:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actriţa Alina Chivulescu a marcat aniversarea a 40 de ani cu o serie de evenimente special pregătite de fiul ei Michael şi prietenele actriţei Dana Rogoz, Laura Cosoi si Ada Condeescu.

Ziua de sărbătoare a început ca în filme: “Când m-am trezit, pe unde mergeam păseam pe lângă flori, pentru că Mika mi-a marcat traseul zilnic prin casă cu flori cumpărate de el. A fost un gest dulce care m-a impresionat mult”, povesteste Alina care a postat toate momentele emotionante ale zilei pe pagina sa oficiala de Facebook.

Michael i-a dăruit mamei sale şi o carte care să o vindece de teamă de zbor: “Zboară cu încredere”. “Eu nu am mai urcat în avion de 5 ani, deci a fost un cadou cu direcţie!”, spune Alina care şi-a făcut temele şi a parcurs deja manualul. Actriţa şi-a dorit să facă ceva nou în viaţa ei cu ocazia aniversării, aşa că a ales să închirieze o sală de tenis pentru o oră şi să se lase iniţiată de fiul ei: “Mi-a plăcut la tenis, cred că voi repeta experienţa, dacă mă va mai tolera Mika încă o dată ca adversar neiniţiat şi deloc competitiv.”

Prietenele ei Dana Rogoz, Laura Cosoi şi Ada Condeescu au scos-o pe Alina la masă, la un restaurant grecesc, iar vedeta întâlnirii a fost fiul Danei, micuţul Vlad care foarte cuminte le-a lăsat pe fete să râdă şi să povestească în voie: “Sunt minunate prietenele mele, au o energie bună şi m-am bucurat să le am aproape.”

Mai multe