FOTO Vă mai aduceţi aminte de micuţa Bianca din prima telenovelă românească? Acum e o tânără sexy

24 iunie 2014 21:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

O știți din serialul „Numai iubirea”, prima telenovelă românească, dar acum e de nerecunoscut. Bianca Neagu, care o interpreta în 2004 pe fetița lui Alexandru Papadopol, este acum o adolescentă sexy.

Bianca (18 ani) a fost surprinsă luni seară, la un eveniment monden, unde a venit însoțită de iubitul ei, Alin Croitoru (23 de ani). Deși e foarte ocupată cu pregătirea pentru examenul de admitere la Facultatea de Teatru din cadrul UNATC, Bianca a trebuit să onoreze invitația Anei Odagiu.

„Am fost la lansarea clipului ei, pentru piesa «Noi doi». Nu puteam refuza invitația, pentru că sora ei, Monica, e cea mai bună prietenă a mea. Acum mă pregătesc pentru admitere, apoi, din august, poate plec în vacanță”, a spus Bianca, pentru Click! De când e majoră, Bianca are și un iubit, de care e foarte îndrăgostită: „Alin e un pictor foarte talentat. Va avea o expoziție în curând, la care vă invit. M-a pictat și pe mine, inspirat de o poză de-a mea de pe Facebook. M-a emoționat foarte mult gestul lui”.

Mai multe