FOTO Vica Blochina, apariţie hot la malul mării

12 august 2014 15:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Imagini incendiare cu fosta blondă a lu Piţurcă pe malul Mării Mediterane! În urmă cu scurt timp, Vica Blochina s-a fotografiat în posturi incendiare, acolo unde îşi petrece vacanţa alături de fiul ei, Edan.

Celebră prin prisma relaţiei pe care a avut-o cu Victor Piţurcă, timp de aproape două decenii, Vica Blochina ne-a obişnuit deja cu apariţiile ei hot. In aceste zile, focoasa balerină îşi petrece vacanţa pe plajele însorite ale Greciei, alături de fiul ei şi al selecţionerului, Edan, în vârstă de 7 ani.

Blonda lui Piţurcă a postat pe contul ei de socializare mai multe fotografii incendiare. Imaginile în care apare frumoasa Vica demonstrează că aceasta, deşi a devenit mămică în urmă cu ceva timp, are o siluetă de invidiat şi se menţine foarte bine în formă. Iar reacţia prietenilor ei virtuali nu a întârziat să apară: “ Eşti frumoasă şi feminină!”, “Sunteţi doi frumoşi!”, “ Eşti cu adevărat  minunată!”.

Balerina Victoria Blochina, în vârstă de 39 de ani, a fost personajul principal al mai multor scandaluri. Aceasta l-a dat în judecată pe Piţurcă, în aprilie 2011, cerându-i selecţionerului să recunoască oficial paternitatea fiului lor, Edan. După mai multe termene de judecată, magistraţii i-au dat dreptate fostei balerine şi au dispus ca antrenorul să-i achite copilului o pensie alimentară de aproape 9.000 de euro pe lună, plus încă 100.000 de euro retroactiv. Selecţionerul a refuzat însă să plătească vreun leu pentru băiat, în ciuda deciziei tribunalului.

Mai multe