FOTO Vica Blochina s-a distrat cu Alex Bodi la București, Bianca Drăgușanu "a fugit" cu Ramona Gabor în Marbella

7 mai 2021 9:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu, iar acum profită din plin de libertate. Milionarul a fost plasat de către judecători sub control judiciar, pentru 60 de zile, așa că a ales să sărbătorească cu prietenii, la un restaurant de fițe din Capitală. Nu au lipsit de la masa lor femeile sexy.

Surpriză, însă! Uite cine i-a stat alături lui Bodi, la masa unde s-a chefuit cu muzică italiană și șampanie de fițe! Liber ca pasărea cerului după despărțirea de Daria Radionova, Bodi a fost înconjurat de mai multe frumuseți autohtone, printre care chiar și Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă. Aceasta s-a așezat chiar lângă Bodi și a dat de înțeles pe Instastory că se simt foarte bine împreună.

În tot acest timp, Bianca Drăgușanu, fosta soție a lui Alex Bodi, a plecat să se distreze din nou în vacanță, de data aceasta la Marbella, alături de buna ei prietenă, Ramona Gabor. Se pare că Bianca Drăgușanu a rămas și fără fostul soț, și fără actualul iubit, Gabi Bădălău, care de Paște a plecat singur la Singapore.

Citește și:

Alex Bodi, trimis în judecată pentru proxenetism

Alex Bodi, despre pozele cu Bianca mutilată în bătaie: “Am video cu ea în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să îl dau”

Mai multe