Fotografie pentru fani după 42 de ani

25 iulie 2016 18:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

”Veteranii” din showbiz ţin pasul cu moda. Cum mai toate vedetele reiau ipostazele foto din trecut, iată că şi Marina Voica şi Marius Ţeicu şi-au dorit să marcheze cele patru decenii de prietenie într-un cadru care le aminteşte de frumoşii ani ai tinereţii.

Marius Ţeicu (71 de ani), unul dintre cei mai prolifici compozitori români, a lucrat cu toate vedetele cu voci de cinci stele, printre care le amintim pe Corina Chiriac şi pe Angela Similea. Dar, artistul a câştigat numeroase premii şi din colaborarea cu Marina Voica, acum în vârstă de 79 de ani, iar în 1974, anul în care solista a câştigat locul III, la Festivalul Mamaia, cu melodiile „Acum te-am regăsit” şi „Doar pacea”, ale lui Ţeicu, cei doi monştri sacri au imortalizat momentul care le-a adus atâta bucurie. Ei se pot mândri însă şi cu performanţa de a câştiga, în 1983, Trofeul Mamaia cu melodia „Să cântăm azi omenirii”.

Timpul a trecut, iar recent, când s-au reîntâlnit, Marius şi Marina s-au îmbrăţişat cu drag, au depănat amintiri şi s-au fotografiat din nou, aproape în aceeaşi ipostază ca în anul norocos, poza aducându-le sute de like-uri din partea fanilor nostalgici. Marius şi Marina sunt încă activi, în ciuda vârstei înaintate. Solista e solicitată să suţină recitaluri chiar şi în discoteci, iar el compune şi pentru cântăreţi din noua generaţie. 

Mai multe